Те са истински! Вижте световните звезди без грим и фотошоп

1 от 28 Снимки
Адел
Снимка: BoredPanda
Адел

Свикнали сте да виждаме любимите си звезди покрити отгоре до долу в блясък. Когато светлините на камерите угаснат обаче, лъсва истината.

Звездите се появяват пред феновете си винаги ослепителни, с тонове грим и ефектни прически. Колкото и да не ни се вярва обаче, те са обикновени хора и в ежедневието си изглеждат доста по-различно.

Любимите световни звезди се появяват във филми, музикални клипове и на кориците на списанията. Известните личности трудно могат да бъдат видени без грим и солидно количество Фотошоп. За щастие ние разполагаме с напълно натурално фото на всяка от любимите ни актриси и певици.

Звездите са обикновени хора, които понякога страдат от огромното внимание, което им демонстрират фенове и папараци. Понякога те просто искат да са бъдат нормални хора за един ден. Какъв по-добър начин да постигнат желанието си от това да изглеждат недоспали, уморени и отегчени на снимките си.

За да ви докажем, че и звездите невинаги греят ярко, сме ви приготвили уникална компилация от снимки в нашата галерия. Разгледайте ги и следващия път, когато сметнете някого за идеален, си спомнете, че всички сме хора.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари