Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Направи перфектните летни снимки с помощта на нашите съвети

Направи перфектните летни снимки с помощта на нашите съвети

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
5 от 5 Снимки

5. Не снимайте само хора


Просто е банално. Заложете на комбинация от летни предмети като чадър, коктейл, слънчеви очила и други. Разположете ги стратегически и снимайте от необичаен ъгъл – това определено гарантира едно интересно фото. Не се колебайте и изберете вещ, която за вас символизира лятото, мечтите и вдъхновението.

Лято е и е време за снимки. Ако сте от тези хора, които се вдъхновяват от лятната си отпуска и просто не могат да спрат да снимат, то тази статия определено е за вас.

Пред вас е лятната ви отпуска и е време да се сдобиете с нови джапанки. Те ще са основна част от вашите прекрасни плажни снимки.

Днес всеки с телефон в ръка може да се превърне във фотограф. Безразборното снимане обаче рядко води до красиви резултати. Ако искате някой ден да се възхищавате на снимките, които сте направили и да си спомняте с усмивка за местата, на които сте били, е нужно да знаете няколко основни хитринки.

Използвайте ги и ще видите как с минимални усилия ще се сдобиете със снимки, на които всеки ще се възхищава. Кои са те, разберете от галерията горе.

Търсете добрия кадър и се наслаждавайте на лятото. Хубавите снимки ще ви топлят в студените зимни дни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати