Пазете се от тези три зодии! Ще разбият сърцето ви

1 от 3 Снимки

1. Стрелец


Отличен разбивач на сърца – той може да срине света на половинката си само за минута. Винаги дава огромни обещания, които рядко изпълнява. С партньора често спорят именно заради тази несъвместимост в очакванията. Това в крайна сметка разбира сърцето на половинката му, осъзнала, че отдавна не е обичана.

Раздялата е неприятен процес, който, колкото и да не искаме, съпътства нашия живот. И докато понякога хората прекъсват отношенията си по взаимно съгласие, то при други раздялата е продиктувана от действията само на едната страна, изявяваща се като коравосърдечен сърцеразбивач.

Точно такива са и зодиакалните знаци, които ще намерите в галерията ни по-горе. Тя умело карат обекта на желанията си да се влюби в тях, а след това безскрупулно го нараняват.

Основна причина за жестокостта на тези зодии е фактът, че приемат себе си и своите чувства за най-важните в света. Те са абсолютно убедени, че щом нямат вече тръпка към човека до себе си, трябва просто да го зарежат, без да правят каквито и да било опити, да подобрят нещата.

Усетят ли липсата на искрата, те просто напускат. Ето защо имат зад гърба си много повече изоставени партньори и неуспешни връзки от останалите. Ето кои са те:

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати