Разтърсващите тайните на Анджелина Джоли, за които си призна

1 от 10 Снимки

1. Анджелина Джоли губи девствеността си на 14 години


Тя прави това с благословията на майка си. Днес актрисата мечтае да е просто майка и домакиня, която прави палачинки за многото си деца.

Анджелина Джоли е една от най-красивите и обсъждани жени на планетата. Статутът ѝ на знаменитост е бетониран и всяка нейна крачка се следи от камерите и светлините на прожекторите.

Актрисата гради медийния си образ в последните 20 години. От малко момиченце в киното, днес тя е една от най-влиятелните жени в света на шоубизнеса. Метаморфозата ѝ е повече от шокираща, и то въпреки че се случи пред очите ни.

Джоли е сред малкото медийни звезди, които винаги са откровени до болка. Подобно на много артисти, тя също има своите ексцентрични странности. Те не ги крие, дори напротив – говори за всяко едно отклонение от нормите с гордост.

В началото на кариерата си Джоли вече имаше своята бурна младост. Последваха любовни разочарования, семейни драми и трудни взаимоотношения. Всичко това се случваше пред очите на публиката и допринесе за цялостния ѝ имидж на противоречива, но обичана успешна личност. Вижте в галерията горе кои са 10 от най-разтърсващите истини, за които самата Джоли признава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати