Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Разтърсващите тайните на Анджелина Джоли, за които си призна

Разтърсващите тайните на Анджелина Джоли, за които си призна

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
10 от 10 Снимки

10. Джоли плаче под душа


Актрисата споделя, че никога не показва пред децата си колко е тъжна. Когато е била малка, тя често се притеснявала за майка си и не искала и нейните деца да изживеят същото. Заради това плаче под душа.

Анджелина Джоли е една от най-красивите и обсъждани жени на планетата. Статутът ѝ на знаменитост е бетониран и всяка нейна крачка се следи от камерите и светлините на прожекторите.

Актрисата гради медийния си образ в последните 20 години. От малко момиченце в киното, днес тя е една от най-влиятелните жени в света на шоубизнеса. Метаморфозата ѝ е повече от шокираща, и то въпреки че се случи пред очите ни.

Джоли е сред малкото медийни звезди, които винаги са откровени до болка. Подобно на много артисти, тя също има своите ексцентрични странности. Те не ги крие, дори напротив – говори за всяко едно отклонение от нормите с гордост.

В началото на кариерата си Джоли вече имаше своята бурна младост. Последваха любовни разочарования, семейни драми и трудни взаимоотношения. Всичко това се случваше пред очите на публиката и допринесе за цялостния ѝ имидж на противоречива, но обичана успешна личност. Вижте в галерията горе кои са 10 от най-разтърсващите истини, за които самата Джоли признава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати