Няма да я познаете! Снимки на Дженифър Анистън като тийнейджърка

Дженифър Анистън вече години наред е една от най-обичаните холивудски знаменитости. Нейната щастлива звезда изгрява, когато се съгласява да изиграе ролята на Рейчъл в комедийния сериал Приятели и за нула време се превръща в световноизвестна знаменитост.

Героинята ѝ от продукцията дотолкова се харесва на зрителите, че дами от цял свят се опитват да се сдобият със същата прическа, както и да подражават на стила ѝ. Популярността на Рейчъл Грийн за кратко време става толкова голяма, че името може да се чуе дори по-често от това на актрисата, въплътила се в образа.

Изявата на Анистън в Приятели обаче не е единственият повод за огромния интерес на медиите към нея. През 1998 година тя започва да се среща с колегата си Брад Пит, определян за от мнозина за най-красивия мъж на планетата.

Две години по-късно двамата сключват брак и се превръщат в любима двойка на кино почитателите. Дори и след развода с актьора Джен е все така интересна за медиите и името ѝ продължава да се появява активно в пресата.

Днес едва ли има човек, който да не знае как изглежда в момента Дженифър Анистън, но малцина са тези, които са виждали снимки от тийнейджърските ѝ години. Ако и вие сте любопитни да разберете как е изглеждала звездата от Приятели преди да се прочуе, разгледайте нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати