Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Класацията! Коя е идеалната жена според зодията

Класацията! Коя е идеалната жена според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
12 от 12 Снимки

1. Везни


Златният медал отива при дамите, които притежават всички необходими качества, за да бъде наречена една жена перфектна. В това число влизат и тези не дотам положителни способности. Те не мислят какво да правят, за да са жена-еталон – те просто са такива. Способности, качества и визия се преливат хармонични. Те се радват на живота, а той се радва на тях.

Критериите за това каква трябва да е перфектната жена, се менят както с годините, така и с мястото, на което се намирате. Все пак има няколко универсални правила, които ако една дама съчетава в себе се, може да бъде наречена перфектна.

Всеки ден излизат нови и нови изследвания относно това какво предпочитат мъжете. Някои предпочитат руси, други – слаби, а трети не много умни дами. Всички усилия са излишни – може да разберете дали тя е перфектната само по зодията.

Зодиакалният ни знак говори много за същността ни. В зависимост от това кога сме родени, редица от качествата ни са предопределени. Всички жени са различни, но в същността им са залегнали качества, заложени именно от знака, под който са родени. Той ги прави такива, каквото са – идеални или не чак толкова перфектни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати