Най-красивото момиченце в света порасна. Вижте как изглежда сега

Най-красивото момиченце в света порасна. Вижте как изглежда сега
Снимка: fb

Тилан Блондо покори света на модата едва четиригодишна. Въпреки невръстната си възраст малката моделка, наричана най-красивото момиче в света, често се появяваше на кориците на списанията и предизвикваше възхищение както у другите момичета, така и в зрели жени.

Паралелно с добрите отзиви обаче често вървяха и ожесточени укори към родителите на момиченцето за това, че му позволяват да навлиза в света на модата толкова рано и се лишава от нормално детство.

Към днешна дата на Тилан Блондо не ѝ се налага да се сблъсква с подобни коментари, защото вече е на 16 години. Тя все още продължава да се изявява като модел и заедно с това вече има опит и като актриса.

Дори пораснала и значително променена, тя продължава да пленява всички с красотата си и печели успехи на модните подиуми. Мнозина смятат, че Тилан е родена, за да позира пред обектива и я сравняват с топмодели като Кейт Мос и Бриджит Бардо.

Ако и вие искате да видите как изглежда сега най-красивото момиче в света, разгледайте галерията ни. Ще се изненадате колко много се е променила Тилан Блондо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати