Полякът, който доказа, че с годините мъжете стават по-привлекателни

Павел сега
Снимка: fb
Павел сега

С напредването на годините представителите на силния пол често започват да се тревожат, че вече не са така привлекателни за дамите. 35-годишен бодибилдър обаче показа че дори и зрелите мъже могат да са в топ форма.

Павел Ладзиак, който постоянно вдъхновява потребителите на социалните мрежи със снимките си, не просто позира с огромни мускули и плочки, но доказва, че в момента той изглежда много по-обаятелен, силен и здрав, отколкото когато е бил 20-годишен младеж.

Павел Ладзиак, известен още като Полския викинг, има хиляди последователите във Фейсбук и Инстаграм. Всички те с огромен интерес следят живота му и не могат да повярват каква огромна трансформация е претърпял.

От старите фотоси, които споделя, става ясно, че на 25-годишна възраст той е имал отпуснато тяло и е водел много по-нездравословен начин на живот. Днес обаче спортът е негов приоритет и той прекарва часове наред във фитнеса.

Освен това много внимава какво яде. Така дори на 35-годишна възраст може да се похвали с мускулатура, за която тийнейджърите могат само да му завидят.

Ако и вие сте любопитни да видите Павел в неговата стара форма, разгледайте галерията ни. Там ще видите огромната метаморфоза, през която е преминал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати