Помните ли модела Кристина Пименова! Вижте как изглежда сега

Кристина Пименова
Снимка: fb
Кристина Пименова

Кристина Пименова е родена на 27-ми декември 2005 година в Русия. Още в съвсем ранна възраст тя привлича вниманието на фотографите с кристалносините си очи и русите си коси.

Така на 3-годишна възраст момичето вече е модел. На 5-годишна възраст пък има зад гърба си солиден опит в света на модата – тя участва в редица ревюта и фотосесии. Дори е обявена за най-красивото момиче на 21 век.

Кристина се е снимала и за рекламни кампании на най-луксозните брандове в света. С други думи, независимо от крехката си възраст тя вече може да се похвали с успех, какъвто дългогодишни модели не са успявали да постигнат.

Към днешна дата Кристина Пименова е на 11 години и продължава да се занимава с активно с моделство въпреки упреците на много хора, за които е нередно едно дете да е прекарало почти целия си живот на модния подиум.

Тя е все така красива и продължава да впечатлява с визията си. Популярна е не само в модните среди, но и в инстаграм, където я следват близо 2 милиони последователи.

Снимки на порасналата Кристина Пименова можете да откриете и вие в галерията ни. Как мислите променила ли се е много през последните години?

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати