Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Преди и сега: Снимки на трансполови хора

Преди и сега: Снимки на трансполови хора

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Преди и сега: Снимки на трансполови хора
Снимка: boredpanda

Допреди двадесет години идеята за смяна на пола изглеждаше не само скандална, но и почти невъзможна. С напредването на медицината обаче тази процедура е все по-лесна и достъпна. И много хора, които не се чувстват добре в кожата си, решават да се подложат на нея. Въпреки това предприемането на тази съдбоносна стъпка е изключително трудно.

За да се превърнеш от жена в мъж или обратното, не е нужно просто да си смениш дрехите и да си промениш прическата. Процедурата е много по-сложна и комплексна. Преминаването от един пол към друг включва емоционални промени, пластични операции, хормонални терапии и други сложни манипулации.

Когато се подлагат на подобна процедура, в началото хората са неуверени, защото целта им изглежда невъзможна. Но с времето тялото им започва да се променя и те най-сетне могат да видят в огледалото човека, който винаги са искали да бъдат.

Сред хората, решили да сменят своята самоличност, са и героите в галерията ни по-горе. Те също са преминали през много препятствия, за да получат тялото, което природата не им е дала при раждането. Вижте тяхната невероятна трансформация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати