Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Лео ди Каприо и Кейт Уинслет заедно 20 години след Титаник. Вижте колко са се променили

Лео ди Каприо и Кейт Уинслет заедно 20 години след Титаник. Вижте колко са се променили

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Лео и Кейт Уинслет
Снимка: Backgrid
Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет

Звездите от легендарния филм Титаник – Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет, отново бяха снимани заедно. Този път обаче снимките не са от съвместни професионални ангажименти на актьорите, а от общата им почивка заедно.

Фотографиите са направени, докато двамата разпускат в Сен Тропе точно двадесет години след появата на филма Титаник. Те показват колко много се е променила екранната двойка за последните десетилетия.

Независимо от изминалото време и множеството връзки на Лео обаче едно остава сигурно – приятелството му с Кейт е все така силно. Ето защо той и колежката му решиха да прекарат заедно своята ваканция и да си починат в крайбрежната вила на актьора.

Двадесет години след появата на Титаник и при двамата годинките си казват думата. Лео вече не е същият снажен младок, а Кейт се е сдобила с по-сочни извивки. Въпреки това и двамата изглеждат добре в своите бански костюми.

От снимките си личи също така, че звездите се чувстват чудесно в компанията си и не могат да спрат да си бъбрят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати