Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Помните ли най-грозната булка в света! Няма да я познаете сега

Помните ли най-грозната булка в света! Няма да я познаете сега

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Помните ли най-грозната булка в света! Няма да я познаете сега
Снимка: ideasconmuchoestilo

Преди около шест години младоженци от Русия с вълнение публикуваха в социалните мрежи първите снимки от съвместния си брачен живот. Много скоро обаче щастието им беше помрачено, защото коравосърдечни потребители се присмяха на булката и дори я обявиха за най-грозната младоженка в света.

Рускинята обаче не остави нещата така. Тя се преобрази и отвърна на удара, при това не само за да затвори устата на хейтърите, а за да се покаже в най-бляскавата си светлина пред своя съпруг.

Въпреки че недоброжелателите смятаха брака на двойката за карикатурен и предвиждаха, че скоро ще се разпадне, това изобщо не се случи. И днес двамата руснаци са все така влюбени, а дамата, наричана най-грозната булка, вече е доста далеч от това повърхностно определение.

Въпреки че се чувствала щастлива и обичана в компанията на своя съпруг, тя решила да започне строга диета. В продължение на 5 години следвала специален хранителен режим и тренирала усърдно. Последвали няколко пластични операции и подобрения на косата и гърдите ѝ.

Когато всички процедури приключили, от някогашното невзрачно момиче нямало и следа. Младата дама била напълно трансформирана. Резултатите от невероятната промяна можете да видите и вие в галерията ни по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати