Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Щерката на Том Круз и Кейти Холмс порасна! Вижте каква красавица е

Щерката на Том Круз и Кейти Холмс порасна! Вижте каква красавица е

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
Том Круз и Кейти Холмс
Снимка: mega
Сури

Сури – наследницата на звездите Том Круз и Кейти Холмс, порасна неусетно. Момиченцето, което до неотдавна беше разнасяно на ръце от своята майка, сега е единадесетгодишна госпожица, изглеждаща неузнаваемо.

Преди броени дни девойчето беше заснето, докато дефилира по улиците на Ню Йорк с известната си родителка. Както се вижда от фотографиите, Сури вече не е с онези дълги и буйни коси, които носеше в невръстните си години. Сега тя има по-къса прическа, с която изглежда като истинска дама.

От снимките става ясно, че момичето продължава да подбира роклите си с вкус и да изглежда като истинска модна икона. Освен това си личи, че тя е наследила нежните черти на майка си и красивите очи на баща си /вижте нейни снимки в галерията/.

Въпреки че е дъщеря на известни родители обаче, Сури има ежедневието на обикновено дете. Майка ѝ Кейти неведнъж е казвала, че иска наследницата ѝ да израсне като нормално хлапе и да се научи да оценява малките неща в живота. Ето защо двете обитават скромно жилище и често могат да бъдат забелязани да се предвижват с градски транспорт или такси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати