Бърз тест с котка разкрива много за вас

Котка

Котката безспорно е сред най-предпочитаните домашни любимци. Въпреки това не всички хора се захласват по тези пухкави създания. Но според психолозите именно отношението ни към котката разкрива неподозирани черти от нашия собствен характер.

За да разберете и вие интересни факти за себе си, направете нашия бърз тест с котка. За целта не трябва да отговаряте на многобройни въпроси, а по-скоро да определите кое от посочените по-долу твърдения се доближава най-много до вашето мнение за писаните.

Галене на котка

1. Котката е нежно и приятно за докосване създание

Вие обичате да си доставяте удоволствие. Нежни и любвеобилни сте към околните, но в някои случаи сте егоисти. Ако не получите това, което искате, сте склонни да се сърдите и да демонстрирате дори малко детинско поведение. Именно това пречи да се радвате на хармонични отношения с близките си.

Бърз тест с котка разкрива много за вас

2. Котката е мистериозно животно

Самите вие сте доста загадъчна натура. Не се доверявате лесно и на пръв поглед изглеждате студени и непредсказуеми. Имате малък кръг от приятели и често прекарвате време в усамотение. Тези, които са до вас от дълго, знаят, че съвсем не сте безчувствени и праволинейни. По-скоро сте от типа хора, които пазят очарованието си само за онези, които наистина заслужават да го видят.

Бърз тест с котка разкрива много за вас

3. Котката е мързеливо животно

Вие сте спокоен човек, който сякаш живее в свой собствен свят. Колкото и напрегнати и забързани да са всички около вас, вие няма да се подадете на общата нагласа и ще продължите да движите делата си с присъщото си бавно темпо. Харесва ви да общувате с околните и да водите дълги философски разговори. Имате отношение към детайлите и вероятно криете артистичен талант.

Бърз тест с котка разкрива много за вас

4. Котката е опасно и неприветливо създание

Ако нагласата ви към котките е негативна, има голяма вероятност вие да се чувствате неудовлетворени от живота, който водите, и да потискате някакъв гняв дълбоко в себе си. Възможно е да сте имали тежко детство и на това да се дължи натрупалото се във вас озлобление, но също така не е изключено да сте преживели разочарование в любовта като по-възрастни. Във всеки случай е важно да намерите начин да се отървете от това отровно чувство.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати