Търси се професионален купонджия срещу £21 000 годишно

Професионален купонджия

Професия купонджия – да, има такова нещо. Човекът, който ще бъде назначен на единственото свободно място, ще има тежката задача да посещава най-горещите партита на планетата. Срещу усърдието си той ще получава по 21 000 британски лири годишно.

Компания, която търси своят нов купонджия, е позиционирана в Брайтън. Избраният щастливец ще посещава най-горещите партита на планетата. Той ще бъде командирован в Лас Вегас и ще се впусне в шумни забавления в басейна и казиното, ще присъства на състезания с хъскита в Исландия, като ще следи и за северни сияния, ще тества джин в Брайтън и ще купонясва из улиците на Ню Орлиънс по време на празниците за Марди гра.

Фирмата HenHeaven се явява като работодател за бъдещите кандидати. Само един обаче ще бъде избран. Компанията е специализирана в организирането на момински партита и се стреми да ги направи колкото се може по-увлекателни. Поради това търси видео блогър, който да се присъедини към екипа, който излъчва забавите си в Ютюб.

Компанията вече е пуснала своята обява и всеки желаещ може да се възползва. За позицията може да кандидатства всеки, който има готовност и желание да посещава фестивали по целия свят.

Партита

За да кандидатствате за интересната позиция, е нужно единствено да сте парти настроени. Трябва да можете да снимате видеа, които дори няма нужда да ги обработвате след това лично.

Ако ви блазни работата като професионален купонджия, всичко, което трябва да направите, е да изпратите на компанията своята автобиография и видеоклип. В него в рамките на две минути, трябва да обясните на бъдещите си шефове защо точно вие трябва да работите като парти енимъл.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати