Вижте актьорите на Игра на тронове в предишните им роли и разликата днес

Вижте актьорите на Игра на тронове в предишните им роли и разликата днес
Снимка: Bored Panda

Игра на тронове е феномен, който разби на пух и прах всички установени правила за излъчването на телевизионни продукции от този тип. Последният епизод от седми сезон бе проследен от 8.9 млн. души. Това го прави най-гледаната серия, откакто съществува телевизията изобщо.

Всичко започна преди седем години с първият сезон от сагата. Сериалът бързо се наложи като изключително гледаем. Поради честата смъртност на участниците в него, броят на актьорите, които са се снимали в продукцията, е наистина огромен.

Всяка от звездите, дала приноса си за сериала, заслужава признанието на зрителите. И дори героите им да бяха убити по най-безмилостния и ужасяващ начин пред камера, те завинаги ще останат в сърцата ни.

За някои актьори Игра на тронове даде старт в кариерата им. Повечето обаче имат поне няколко продукции зад гърба си. Трети пък са добре познати лица от екрана.

Разгледайте нашата галерия с колажи на героите от сериала, които показват редки снимки от тяхната младост, както и превъплъщения в други продукции. Изненадата е пълня – в Игра на тронове те са просто неузнаваеми.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анелия Стефанова
"честата смъртност на участниците" или високата смъртност на героите/персонажите?
Има голяма разлика, не стряскайте читателите :)
1
0