Неочаквани факти за целувката, които ще ви удивят

1 от 9 Снимки

1. Целуването ви прави здрави


Целувките подобряват състоянието на имунната система. Когато целуваме някого, обменяме с него между 10 милиона и 1 милиард бактерии. Ако той е болен от настинка, много по-вероятно да се заразим, ако се здрависаме. Обмяната на слюнка всъщност подобрява състоянието на имунната система, тъй като я обогатява с непознати за нея бактерии. Това прави организма по-здрав и способен да се справи с инфекции за в бъдеще;

Целувката – този толкова естествен жест, който казва толкова много. Една чувствена целувка може да се запечата в съзнанието ни много по-осезаемо, отколкото цяла поредица от събитията.

Първата целувка с обекта на нашите желания е нещо, което продължава да е вълнуващо и след гимназията. Първият опит е нещо толкова вълнуващо, че не може да се сравни с нищо друго. След това следват годни на опити и изследване на тази толкова приятна част от съществуването.

Целуването е на първо място забавно и приятно. Това безспорно е една от най-висшите форми на близост между двама души. Малцина обаче са наясно с ползите, които целуването носи.

В галерията горе може да разберете кои са деветте неочаквани факта за целувките, които ще ви изумят.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати