Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Майка на две деца печели хиляди със стрии и голямо дупе

Майка на две деца печели хиляди със стрии и голямо дупе

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Американката Самърс Вонхес е от Невада и не 30 години. Жената има две раждания зад гърба си. Резултатът е солидно количество килограми, отпусната кожа и стрии. С тях красавицата изкарва по 5000 долара на месец.

От десетилетия насам модната индустрия налага модата на кльощавите манекенки и слабите фигури. Резултатът е потресаващ – дизайнерите шият все по-тесни дрехи, а за нормалните жени избор просто няма. Нашата героиня е поредната, опитваща се да промени залегналите стереотипи.

Много дами се вманиачават в свалянето на килограми, убедени, че това се харесва на всички. Истината обаче е малко по-различна. Оказва се, че мъжете имат доста разнообразни вкусове и болшинството от тях всъщност предпочита пищните жени, а не кокалестите.

Историята на Самърс Вонхес е поредното доказателство, че не трябва да се вманиачаваме на тема диети и да припадаме от глад. Мъжете могат да са също толкова впечатлени от дамите и без те да притежават идеално според наложените стандарти тегло.

Самърс напълнява скоростно покрай раждането на второто си дете. Кожата в областта на корема ѝ губи еластичността си и се покрива изцяло със стрии. Това докарва депресия на младата жена. Мъжът ѝ обаче я убеждава, че е невероятно красива. Топлите му думи постепенно ѝ помагат да се приеме такава, каквато е.

Един ден Самърс решава да рискува. Тя пуска свои снимки по бански в социалната мрежа Инстаграм. На тях ясно се виждат всички стрии и портокаловата кожа. За нейно изумление получава много харесвания – както от жени, така и от мъже.

След локалния успех Самърс набира смелост. Тя се регистрирала в сайта Patreon. В него автори на различно творчество могат да го публикуват, а дарители да им превеждат малки суми за него.

Само за няколко дни снимките на пухкавата ни героиня стават суперпопулярни. Днес заниманието ѝ носи над 5000 долара на месец. Най-търсени са снимките в стил ню, но за Самърс това не е проблем – тя обича да позира и полугола.

Самърс споделя, че не прави снимките си само заради парите. В реалния живот тя има високоплатена работа, която ѝ стига, за да живее добре. Тя обаче няма намерение да спре с хобито си, защото е пример за останалите жени. Според нея всеки трябва да се обича такъв, какъвто е, без да се тормози за външния си вид и тя е живият пример за това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати