Известните личности, които мразят популярността

1 от 7 Снимки
Известните личности, които мразят популярността
Снимка: Teichnor Bros

Мерилин Монро


Детството на Мерилин е ужасно. Майка ѝ е тежко болна и не може да се грижи за нея. Приятел на баща ѝ я насилва, а смяната на домове за сираци се превръща в ежедневие. За да не се върне за пореден път в дома си, тя решава да се омъжи на 16-годишна възраст.

Актьорската ѝ кариера започва през 40-те години. Едва след като подписва договор с Twentieth Century-Fox обаче става световно известна. Тя често говори за борбата срещу известността. Това, което не може да преживее, е че под светлините на прожекторите всяка слабост бива преувеличена.

Всеки мечтае да бъде известен, поне докато не стане такъв. С изненада ще установите, че има куп световноизвестни звезди, които не могат да понасят славата.

Известните се радват на широка популярност както сред феновете си, така и сред медиите и досадните папараци. Всички тези вперени погледи понякога могат да са особено изнервящи. Някои от звездите се принуждават да се разделят с огромни суми, само и само да останат в сянка – популярността просто не им понася.

Причините да искате да сте известни са много. Някои се стремят към това от суета, други заради пари. На трети просто им е приятно да ги разпознават по улиците. Преди да се впуснете в преследване на тези си амбиции си обаче, прочетете защо някои от любимите ни популярни личности мразят споходилата ги слава.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати