Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Известните личности, които мразят популярността

Известните личности, които мразят популярността

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
7 от 7 Снимки

Кристен Стюърт


Когато е на 8, тя е забелязана от агент, докато участва в коледна пиеса. До 12-годишна възраст вече работи с някои от най-известните имена в кино индустрията. Световна популярност печели със Здрач, но това никога не ѝ е допадало. Според Кристен славата е най-ужасното нещо, което може да ти се случи на света. Тя не понася постоянното обсъждане на личността ѝ и енергията на толкова много хора, насочена към нея.

Всеки мечтае да бъде известен, поне докато не стане такъв. С изненада ще установите, че има куп световноизвестни звезди, които не могат да понасят славата.

Известните се радват на широка популярност както сред феновете си, така и сред медиите и досадните папараци. Всички тези вперени погледи понякога могат да са особено изнервящи. Някои от звездите се принуждават да се разделят с огромни суми, само и само да останат в сянка – популярността просто не им понася.

Причините да искате да сте известни са много. Някои се стремят към това от суета, други заради пари. На трети просто им е приятно да ги разпознават по улиците. Преди да се впуснете в преследване на тези си амбиции си обаче, прочетете защо някои от любимите ни популярни личности мразят споходилата ги слава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати