Какъв тип женственост се крие във вас разберете от този тест

Какъв тип женственост се крие във вас разберете от този тест

Макар и да казват, че женският характер може да е непостоянен като времето, може доста добре да предвидите настроението на една дама, ако ѝ предложите да направите един лесен тест.

На снимката има 6 различни цветя и според това на което първо се спре женският поглед, може да разгадаете характера ѝ.

Дамите, които искат да разберат нещо повече за себе си, също може да си направят теста, като бъдат честни си не поглеждат отговорите предварително.

Според любимото си цвете ще може да се опознаете по-добре.

Цвете номер 1

Вие сте истинския пример за женственост. Харесвате красотата и държите да я представите с външния си вид, заради което с лекота привличате мъжките погледи. Противоположният пол ви се възхищава, но жените често ви завиждат, заради което имате малък, но верен кръг от приятели.

Цвете номер 2

Вие сте истинска романтичка. Обичате да ви подаряват плюшени играчки, цветя, да си организирате вечери с любимия и да си правите сладки снимки за Фейсбук. Държите също така да ви правят комплименти, с които половинката да покаже, че цени жестовете, направени само за него. С чара и позитивното си настроение може да плените всеки.

Цвете номер 3

Вие сте Мис Честност. Най-важната ви житейска мисия е да бъдете добър човек и се стараете да казвате истината в очите на своите познати и да им помагате, с каквото можете. Вие също сте отлична домакиня, която поддържа дома си в изряден вид, винаги приготвяте нещо за хапване на любимите си хора и се опитвате да задоволите всичките им нужди.

Цвете номер 4

От душа и сърце сте позитивен човек и слънцето в деня на всеки скептик. Обичате да се смеете, да разказвате забавни истории и да поддържате настроението на компанията ви високо. Имате много приятели, с които често си организирате щури купони. Големите експерименти са част от живота ви и ви харесва напълно да преобразявате външния си вид.

Цвете номер 5

Вие сте жена, която познава собствената си цена. Прецизно подбирате хората около себе си и не може да бъдете приятелка за всеки, но тези, които допуснете до себе си, ви стават наистина близки. Често сте психологът в компанията и хората ви търсят, за да споделят най-големите си тайни и проблеми и да потърсят съвет.

Цвете номер 6

Вие сте истинска мистерия за околните. Съчетавате противоположни характеристики и както в един момент може да сте топли за хората около вас, в следващия може да станете студени и твърди към тях. Въпреки това успявате да запазите спокойствие във всякакви ситуации и да мислите адекватно, докато останалите се паникьосват.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати