Продуктивни на работа и без сън – изпитани трикове

1 от 10 Снимки

1. Студен душ


Внезапният шок определено ще ви събуди. Тъй като през деня няма как да повторите процедурата, често плискайте лицето си с вода или поставете кубчета лед на китките или на слепоочието си;

Има много причини да не се наспиваме. За да сме ползотворни на работното си място и на следващия ден въпреки умората, може да използваме някои изпитани трикове.

Минимално количество сън – бичът на съвременното ни ежедневие, е един наистина сериозен проблем. Искате да работите усърдно, но ви се спи толкова много, че сте непродуктивни и дори неадекватни – това е нещо, познато на всеки зает човек в наши дни. За щастие има начин да се справите и да издържите до момента, в който ще положите блажено глава на възглавницата.

Желанието за наспиване може и да е силно, но рутинни задачи като мисли за сметки, занимания с децата, хронично безсъние и други ви отдалечават от целта. Без значение каква е причината – просто има нощи, в които не можем да се наспим.

Когато алармата звънне, ни се иска по-скоро да не се бяхме раждали, отколкото да станем за работа. Честата консумация на кафе го прави безполезен помощник, ако не приложите и изпитаните трикове, които ви предлагаме в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати