Преди края на Игра на тронове – къде да гледаме любимите актьори

1 от 9 Снимки

Денерис Таргариен


Обичаната Емилия Кларк ще играе в трилъра Above Suspicion на режисьора Филип Нойс. Най-очакваната роля на любимата Денерис обаче е в новия спиноф от сагата Междузвездни войни. Тя ще бъде посветена на живота на младия Хан Соло.

Феноменално успешният сериал Игра на Тронове, сезон 7, приключи. Преди финалният сезон 8, любимите герои от сериала ще се появят на екрана в други продукции.

Феновете на Игра на Тронове дълго ще трябва да почакат за последните шест епизода до финала на сериала. Официална дата няма, но тъй като снимките дори не са започнали, се предполага, че може да се забавят до 2019-та година.

За заклетите фенове на Игра на тронове обаче има добри новини. Едни от любимите актьори от сериала няма да стоят дълго със скръстени ръце. Основните действащи лица в зимната сага ще участват в нови филми и сериали, някои от които са едно от най-очакваните продукции на следващата година.

Ако и вие сте сред тези, които нямат търпение отново да се насладят на актьорската игра на Денерис, Джон Сноу, Церсей, Тирион и Джейми, вижте в горната галерия къде ще изгреят звездите им преди финала на Троновете.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари