Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Преди края на Игра на тронове – къде да гледаме любимите актьори

Преди края на Игра на тронове – къде да гледаме любимите актьори

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
9 от 9 Снимки

Юрон Грейджой


Пилу Асбек може и да няма главна роля в Игра на тронове, но ще може да го гледаме в Woodshock още тази есен. През следващата година пък ще ни радва в психотрилъра The Guardian Angel. Там той ще е в ново амплоа – на полицай, разследващ престъпления, извършени под хипноза.

Феноменално успешният сериал Игра на Тронове, сезон 7, приключи. Преди финалният сезон 8, любимите герои от сериала ще се появят на екрана в други продукции.

Феновете на Игра на Тронове дълго ще трябва да почакат за последните шест епизода до финала на сериала. Официална дата няма, но тъй като снимките дори не са започнали, се предполага, че може да се забавят до 2019-та година.

За заклетите фенове на Игра на тронове обаче има добри новини. Едни от любимите актьори от сериала няма да стоят дълго със скръстени ръце. Основните действащи лица в зимната сага ще участват в нови филми и сериали, някои от които са едно от най-очакваните продукции на следващата година.

Ако и вие сте сред тези, които нямат търпение отново да се насладят на актьорската игра на Денерис, Джон Сноу, Церсей, Тирион и Джейми, вижте в горната галерия къде ще изгреят звездите им преди финала на Троновете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати