Нови рекорди: Най-дълги крака и най-дълги мигли в света

Екатерина Лисина
Снимка: instagram
Екатерина Лисина

Дългите крака са толкова секси, а изящните мигли - и загадъчни, и секси. Притежателките им се радват на особена почит сред мъжкото съсловие. Точно в тези две категории тези дни бяха поставени нови два световни рекорда. Те са записани в книгата на Гинес.

Рускиня влезе в книгата на Гинес с най-дългите крака в света. Китайка пък постави рекорда за най-дълги мигли.

Екатерина Лисина от Русия има не един, а два рекорда, записани в книгата на Гинес. Тя е вписана като жената с най-дългите крака - 132 сантиметра и като най-високата моделка в света - 206 сантиметра. Освен това красавицата е и най-високата рускиня на света.

29-годишната Лисина е бивша спортистка и съжалява само, че не е кандидатствала по-рано. Докато е в дома си, покрай високите си родители и брат си, Екатерина винаги се е чувствала комфортно, но в училище е била обект на тормоз и подигравки.

Въпреки това днес тя е преодоляла притесненията си и печели солидни суми, изявявайки се на модния подиум. С вписване на рекорда ѝ в книгата на Гинес Екатерина измести досегашната носителка на титлата - американката Амазон Ив, която е с 2 см по-ниска от Лисина.

За дълги мигли от друга страна са мечтаят много жени. Те са самоцел на арабките, които ги мажат с масло от рукола от най-ранна детска възраст. Макар мазилото да ги прави гъсти и дълги, рекордът на най-дълги мигли се държи от китайка.

Китайката Ю Цзянся постави рекорд за най-дългите мигли в света. Жената живее в Чанджоу, провинция Дзянсу. През 2013-та година тя забелязва, че миглите на лявото ѝ око са започнали да растат. Тя решава да ги остави и да види докъде ще стигнат. Така днес дължината на миглите на лявото око на г-жа Ю са впечатляващите 12.40 см.

Миглите на другото ѝ око са наполовна на тази дължина, но също са впечатляващи. С това Цзянся си спечели заслужено място в рекордите на Гинес. Интересното е, че до този момент рекордът за най-дълги мигли се държеше от мъж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати