Избери цвят и виж какво трябва да промениш в себе си

1 от 6 Снимки

1. Жълто


Вие сте енергични, забавни и изобретателни. Обичате веселите компании и безгрижието. Харесва ви да общувате с хора и да поемате рискове, за да изпитвате нови тръпки. Но понякога се отнасяте прекалено несериозно към лицата, които наистина държат на вас, както и към отговорностите, които ви се възлагат у дома и в службата. Ако продължавате в същия дух, едва ли ще стигнете далеч.

Цветовете покрай нас ни въздействат по необикновен начин и лекуват както душата, така и тялото ни. Ето защо е много важно с какви багри се обграждаме у дома, в офиса или в автомобила си.

Зеленото например се свърза с природата, растенията, цветята, дърветата и поляните. То отпуска съзнанието и премахва умората. Бори се успешно с главоболието и с напрежението в очите. Премахва депресията и подобрява тонуса.

Червеният цвят пък действа сгряващо. Той се препоръчва на хората със студени крайници, както и на онези, които страдат от любовни несгоди.

Цветовете, които ни привличат пък, могат да разкрият и някои наши неподозирани страни, както и най-вредните ни качества. Ако и вие искате да разберете с какво от характера си е добре да се преборите, направете нашия тест.

Достатъчно е да си изберете само един цвят от изображението, а след това да проверите в галерията ни за какви ваши слабости говори тази багра.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати