Ето коя е най-вдъхновяващата личност за 2017 година

Ема Уотсън

27-годишната актриса Ема Уотсън измести Бионсе в годишната класация на National Citizen Service за най-вдъхновящата личност. Всяка година списанието се допитва до 1000 тинейджъри, за да определи коя знаменитост ги вдъхновява най-много.

И тази година на челни позиции застанаха изпълнителите Тейлър Суифт, Бионсе и Ариана Гранде. Първото място обаче е за актрисата, позната ни като Хармаяни от сагата Хари Потър.

Ема е вдъхновила младите хора с борбата си за изчистването на думата феминизъм. Звездата настоява като феминисти да се определят само хора, които се борят за равно отношение между половете.

Младата актриса казва, че е крайно време обществото да се раздели с представата нехигиеничната мъжемразка, която покрива внимателно всяка част от тялото си, когато стане дума за феминисти.

По тази причина по-рано тази година Ема се снима полугола за популярно списание и бе нападната от хиляди феминисти, но актрисата настояваше, че като жена има правото да показва красотата на тялото си, а външният ѝ вид няма общо с равенството между половете.

Според допитването най-млади хора се вдъхновяват от феминистите – 29%. Следват любителите на книги и спортните инфлуенсъри.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати