Йога закони, с които ще живеете по-щастливо

8 от 8 Снимки

8. Не разпространявай непотвърдена информация


Ако си позволите да разгласявате информация, която е чужда и непроверена, има голяма вероятност да се превърнете в клюкар и интригант. А кой би искал да му се носи подобна слава? Опитайте се да боравите само с вести, които са лично ваши, или поне са потвърдени.

Хората непрекъснато търсят път към успеха, щастието и изобилието. Мислят си, че има определена формула, по която да изпълнят мечтите си, и трескаво се опитват да достигнат до нея. Но всъщност такава няма!

Съществуват обаче някои йога закони, които наистина могат да направят живота ни по-лек, пълноценен, красив и приятен. Но също така могат и да ни вдъхнат смелост и увереност.

Част от тях са синтезирани от йога гуруто Ар Сантема и са изиграли важна роля не само за последователите на учението, но и за съвсем обикновени хора.

Вижте кои са тези мъдри правила в нашата галерия и разберете как сами да направите комуникацията си с околните по-приятна и хармонична. Използвайте тези съвети, за да вземате по-лесно решения, да постъпвате по-мъдро и да се предпазвате от чужди манипулации.

Трансформирайте с ума си с тези мисли и се радвайте на щастлив живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати