ezine.bg»Статии»Любопитно»Ето как да разберете, че Той ви мами

Ето как да разберете, че Той ви мами

Изневяра

Връзките са сложно нещо. Изискват компромиси, търпение, разбиране и понякога здрави нерви. За съжаление обаче понякога, каквото и да правите, сякаш не е достатъчно. Въпреки цялото си старание виждате, че партньорът ви лъже. Опитвате се в продължение на дни, седмици и месеци да разберете какво става, но уви.

Спрете да се тормозите! Можете да разберете какво става в главата на измамните съпрузи, без те дори да кажат дума. Те могат да си мислят, че са прекалено хитри, но повечето от тях несъзнателно показват намеци за измамата си, просто трябва да се научите за какво да следите.

Да, всички понякога сме казвали малки безвредни лъжи, но когато става дума за голяма нечестност, излъгалият на подсъзнателно ниво се издава сам. Има определени признаци, по който да го хванете, че лъже.

Мъжете обикновено са по-скоро лоши лъжци и това е причината жените като цяло да действат така, сякаш вярват във всичко, което правят половинките им.

Фактът, че жените им имат доверие, обаче ги кара да смятат, че това винаги ще е така и могат да правят каквото си искат, без жените им да разберат. Точно тази им увереност им помага и по-лесно да се справят с вината от действията си.

И така, ако искате да хванете половинката си в лъжа (ако има основание, разбира се), какво трябва да гледате? Известни като прозорците към душата, очите на мъжете често издават техните лъжи, така че ако искате да го разобличите, поддържайте постоянен зрителен контакт.

Ако се чувства виновен и вашите подозрения са основателни, той ще се стреми постоянно да го отбягва. Ще гледа навсякъде другаде, но не и в очите ви, докато го разпитвате какво е правил на командировката или защо се е забавил вчера.

Скандал

Също така постоянното жестикулиране, свиване на рамене, големите широки очи и повдигане на веждите могат да бъдат знак, че хората използват езика на тялото като част от представление, вярвайки, че това е наистина добър начин да се блъфира и да се покрие лъжата.

Интересното е, че лъжата има физиологичен ефект върху тялото, което причинява увеличаване на кръвоносните съдове. Това причинява лек сърбеж, така че наблюдавайте неверника, ако започва нервно да се почесва, когато го подхванете с въпросите.

И последно. Природата все пак се е погрижила мъжете да не са безпомощни пред женската инквизиция. Тя им е дала една специфична техника, наречена от тях защитна прожекция. По същество, когато половинките им задават неудобни въпроси, те отговарят след дълга пауза и отново с езика на тялото – леко набръчкано чело, широко отворени очи и тъжна физиономия, ви отговарят по начин, който ви кара да се чувствате виновни, че изобщо сте се съмнявали с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати