Съвети за успех от милиардера Джак Ма

1 от 6 Снимки
Съвети за успех от милиардера Джак Ма
Снимка: linkedin.com

1. Излезте от рамките и търсете нови шансове


Повечето хора смятат, че могат да реализират бизнес с помощта на интернет, но тази сфера започва да се изчерпва. Огледайте се и потърсете възможности в други сектори. Не се страхувайте да бъдете иноватори!

Ма Юн, по-известен като Джак Ма, е един от най-успешните предприемачи в света. Дори и името му да не ви говори нищо, то със сигурност сте чували за популярната платформа за онлайн пазарува - Alibaba, чийто основател е той.

53-годишният бизнесмен е роден в Ханджоу в семейството на музиканти. През първите години от живота си среща много трудности, тъй като близките му биват преследвани при така наречената културна революция в Китай. Несгодите от детството му обаче не успяват да сломят духа му, а правят характера му още по-силен.

Джак следва целите и мечтите си и не спира да учи нови неща всеки ден. Днес той е един от най-изтъкнатите предприемачи, а съветите, които дава на своите близки и последователи, са повече от ценни. Вижте някои от тях в нашата галерия. Те ще ви накарат да се замислите, а може дори и да ви вдъхновят да стартирате собствен бизнес.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати