Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ужас! Вижте как се обличат звездите в ежедневието си

Ужас! Вижте как се обличат звездите в ежедневието си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Анджелина Джоли
Снимка: eastnews
Анджелина Джоли в ежедневието си

Когато гледаме любимите си холивудски звезди в музикални клипове, филми и по време на лъскави събития, се любуваме на бляскавите им прически, перфектния им грим и разкошните им тоалети, сътворени от най-знаменитите модни дизайнери.

Идеалният образ, който те представят пред обществото, ни кара да ги боготвоврим и превръщаме в наши комири, забравяйки, че и те са обикновени хора като самите нас.

Да, звездите може и да изглеждат неотразими, когато им се любуваме пред малките екрани, но в реалния си живот много от тях не се различават значително от нас.

Когато не се снимат в поредната музикална или филмова продукция, те се разхождат навън със своите домашни любимци и деца, пазаруват от хранителните вериги, пият кафе в парка. Докато правят това пък, изобщо не приличат на хора, които се снимат за лъскави списания.

В ежедневието си звездите рядко са с прическа и грим. Освен това предпочитат да носят комфортни дрехи и се спират на по-обикновени рокли, маратонки, пуловери и джинси.

А как изглеждат в тях, можете да разберете, като надникнете в нашата галерия. Ще се изненадате колко различни са известните знаменитости, когато не са в светлините на прожекторите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати