Невероятно: Новородено съживи мъртвата си майка!

Невероятно: Новородено съживи мъртвата си майка!

Едва появило се на бял свят, това бебе спаси живот и то не на кого да е, а на собствената си майка. 23-годишната родилка се върна на бял свят, след като лекарите бяха констатирали смъртта ѝ.

Чудеса се случват и то точно, когато най-малко ги очакваме. Доказателство за това е историята на Шели и Джеръми Коули.

Младата двойка с нетърпение очаква първото си дете. Всичко с бременността се развива нормално. За съжаление раждането не минава по план.

След като 23-годишната Шели ражда първородната си рожба жива и здрава, състоянието ѝ рязко се влошава. Лекарите правят всичко по силите си да я спасят. За съжаление усилията им се оказват напразни и в крайна сметка официално обявяват смъртта ѝ.

За щастие тук като че ли се намесва самият Бог. Някой се сеща да постави новороденото бебе на майчината гръд, за да усети последен контакт с тялото, преди да се разделят завинаги. В този момент се случва чудото. Шели се връща в света на живите.

Родилката веднага започва да проявява признаци на живот, а малко по-късно се събужда и буквално се връща от смъртта, благодарение на допира на бебето. Никой – нито лекарите, нито самата Шели, може да обясни какво точно се е случило.

Чудо или следствие от силната връзка между майка и дете – щастливото събитие е факт. Днес семейството живее щастливо и всеки ден благодари за споходилото ги чудо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати