Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»След 25 г бръснене тя се отказа от обезкосмяването. Вижте я сега

След 25 г бръснене тя се отказа от обезкосмяването. Вижте я сега

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
След 25 г бръснене тя се отказа от обезкосмяването. Вижте я сега
Снимка: Michael Sullivan/Barcroft

Нежеланото окосмяване е проблем, с който се бори всяка дама. За млада жена от Орегон обаче той се е превърнало в същински ад. В продължение на четвърт век Роузи Гейл използва всевъзможни методи, за да отстрани космите по цялото си тяло и лицето си. В крайна сметка смелата дама решава, че не иска повече да се бори с природата си и се показва на света в най-естествената си светлина.

Роузи Гейл е страдала през целия си живот заради буйното си окосмяване. Вследствие на поликистозни яйчници и други хормонални харушения тя има косми не само по краката и ръцете си, но и по корема, гърдите, брадичката, бузите. За да прикрие проблема си, години наред тя прибягва до ежедневно бръснене, кола маска, лазерно обезкосмяване, хормонални терапии и какви ли не други манипулации.

Въпреки това ефектът винаги е крактотраен и космите отново се връщат. Изтощена и обезкуражена, една сутрин Роузи се събужда с прозрението, че не може повече да продължава така. Тя взема решение да покаже на света истинското си лице и спира да се бръсне /вижте Роузи сега в галерията ни/.

В началото ѝ е трудно сама да удържи на обещанието си и се страхува как ще я приемат околните. Но след като вижда, че истинските ѝ приятели остават до нея и дори непознати я спират да я поздравят за смелостта, тя вече е доволна от решението си. Сега тя е уверена във външния си вид и се чувства красива, точно каквато е създадена от природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати