Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви любовни трепети ви очакват през месец ноември

Какви любовни трепети ви очакват през месец ноември

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
2 от 12 Зодии

Телец


Месецът ви ще бъде вълнуващ и изпълнен с щастливи събития. Необвързаните Телци ще намерят подходяща половинка, а обвързаните представители на зодията ще възродят страстта в отношенията си. Обърнете внимание на датата 13 ноември – тогава шансовете ви да се сдобиете с огромен успех на любовния фронт са много големи. Ако пък възнамерявате да предприемете някаква кардинална промяна в личния си живот (да встъпите в брак, да предложите съвместно съжителство или др.), е добре да го сторите от 18 ноември до края на месеца.

През първата седмица от месец ноември ще се наблюдава хармония, любов и подем в отношенията между двата пола, тъй като Венера все още ще е в знака Везни. Периодът е благоприятен за изглаждане на лични проблеми и прекарване на повече време с любимите хора.

Тази спокойна тенденция обаче ще се промени след 7 ноември, когато Венера вече ще е в Скорпион. Тогава в комуникацията между мъжете и жените ще се появи силно напрежение и някои пречки ще им се струват неразрешими.

Страст, ревност и съмнения ще са само част от силните усещания, които ще обхванат представителите на различните зодиакални знаци през втората седмица на ноември.

Въпреки че месецът се очертава доста непредсказуем и драматичен в любовен план, все пак ще има периоди, които ще донесат лично щастие на много хора. В средата на месеца Венера ще бъде в съединение с Юпитер и това явление ще допринесе за щастието и успеха на любовния фронт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати