Животът на млада жена се преобърна, след като научи тази ужасна тайна

Джоди
Снимка: Jodi Cahill

Ужасяващата история на Джоди Кейхил от Мелбърн, Австралия, е пример за това колко силен може да е един човек. Макар да разбра, че баща ѝ е и неин дядо, тя не се предаде дори пред лицето на смъртоносно опасната анорексия.

Преди четири години Джоди получава писмо от майка си, което преобръща целия ѝ живот. От него младата австралийка научава, че тя и майка ѝ имат един ѝ същи баща.

Джоди Кейхил е отгледана от баба си. Причината е, че майка ѝ страда от психични проблеми. Истината за техния произход обаче момичето научава от писмото. Цели 34 години нещастната майка крие ужасната истина от дъщеря си, но най-накрая се решава да признае.

Оказа се, че преди години дядото на Джоди изнасилва собствената си дъщеря. Тя се оказва плод на тези забранени отношения.

Щом узнава истината, момичето изпада в дълбока депресия. Джоди не вижда смисъл повече да живее. Още същата вечер тя отива на един мост и решава да сложи край на земния си път.

За щастие разумът и желанието за живот връщат Джоди обратно в дома ѝ. Тя обаче все още не може да намери стимул да продължи. Така следващите няколко години се превръщат в най-ужасните за нея.

Джоди спира да се храни и се разболява от най-тежката форма на анорексия. За щастие, когато разбира, че няма да се справи сама, тя търси помощ. Следващите 4 месеца прекарва в болница.

Днес за Джоди има надежда. Тя е възвърнала желанието си за живот и е решена да продължи напред.

След години на самота и душевни терзания тя се решава да сподели историята си с големия свят. Младата жена е убедена, че по този начин ще даде кураж на всички, преживели подобни травми.

Момичето е решено да не се отказва от себе си и живота и припомня, че винаги има светлина в тунела.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати