Това е мъжът с 51 пластични операции за над 1 милион

1 от 4 Снимки
Това е мъжът с 51 пластични операции за над 1 милион
Снимка: Instagram

34-годишен бразилец се сдоби с прозвището Човешкия Кен благодарение на множеството операции, които си е правил. Заради любовта си към емблематичната мъжка кукла младият мъж досега е похарчил над 373 000 лири, подложил се е на 51 хирургични интервенции и е опитал над 100 козметични процедури.

Младият мъж прави своята първа операция през 2004 година, като след нея толкова се запалва по идеята да моделира тялото си по свой вкус, че не може да спре.

Днес визията му се различава не само от някогашния му образ, но и от този на нормален човек. И въпреки че мнозина намират новите черти на бразилеца за карикатурни, той с гордост се показва на светски събития и споделя всяка своя нова метаморфоза в социалните мрежи, където е следван от над 400 000 души.

Една от най-новите приумици на Родриго е да се лиши от няколко свои ребра, за да придобие по-женствена талия. Освен това възнамерява да си смени пола и да се превърне в половинката на куклата Кен – Барби.

И макар поведението на Родриго да предизвика възмущение сред повечето хора, самият той го възприема за благородна кауза. Ексцентрикът вярва, че действията му помагат на обществото да разбере повече за пластичната хирургия и не смята скоро да се отказва от мисията си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати