Виж тук 3-те зодии, които не могат без любовник!

1 от 3 Снимки

1. Телец


Креватните ласки никога не са им достатъчни. Тези ненаситници са прекарали цяла върволица ентусиасти през леглото си. Дори в привидно сериозни отношения, ако сексът не върви – те се изпаряват на момента.

Има един вариант Телецът да е верен, и той е, ако партньорът му успешно задоволява дори най-извратените му сексуални фантазии. Не го ли прави – веднага търсят любовник. Същото е и с брака – подобно дългогодишно споразумение ги задушава, а скуката ги тласка към търсенето на външно разнообразие.

В кръвта на Телците е да поддържат неангажираща връзка само за секс. По този начин те разнообразяват живота си, но и си навличат много проблеми. Наясно са колко лесно се поддържа паралелна връзка, което по ирония на съдбата ги прави изключително ревниви.

Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.

От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.

Има три зодии, които просто не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари