Ето как изглежда Пипи дългото чорапче 48 години по-късно

1 от 3 Снимки

Пипи Дългото чорапче и до днес си остава един от най-любимите детски филми за всички времена. 48 години по-късно лудата и щура Пипи изглежда малко по-различно от познатото ни хлапе от екрана. Въпреки това тя си остава все така лъчезарна и усмихната.

Актрисата Ингер Нилсон изигра Пипи Дългото чорапче в популярния шведски филми за деца преди цели 48 години. Днес тя е на 56 години и отдавна е надраснала откачения нрав и костюмите на най-необичайното момиче на света. Ингер е заменила оранжевите плитки с женствена прическа, но онзи плам все още гори в очите ѝ.

Пипи Дългото чорапче е героиня от едноименната книга на шведската писателка Астрид Линдгрен. Филмът по нея е заснет в далечната 1969/1970 г. Въпреки това и до днес всеки малчуган знае кое е най-щурото дете, живяло някога. Необикновено силното момиче е богато както на пари, така и на таланта да разправя врели-некипели, макар че никога не лъже със зла умисъл. Пипи живее без родителски контрол и често се надсмива над възрастните — нещо, което привлича младите читатели.

Образът на Ингер Нилсон се превърна в еталон за това как изглежда оригиналната Пипи. Без съмнение на всички нейни фенове ще им е интересно да видят как изглежда тя днес, 48 години по-късно. Вижте снимките в галерията.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.03.2018 20:16
започнах да пия Chocolate Slim и ядях всичко каквото си исках и загубих 9кг. Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F
0
0