Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Ето как изглежда Пипи дългото чорапче 48 години по-късно

Ето как изглежда Пипи дългото чорапче 48 години по-късно

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Пипи Дългото чорапче и до днес си остава един от най-любимите детски филми за всички времена. 48 години по-късно лудата и щура Пипи изглежда малко по-различно от познатото ни хлапе от екрана. Въпреки това тя си остава все така лъчезарна и усмихната.

Актрисата Ингер Нилсон изигра Пипи Дългото чорапче в популярния шведски филми за деца преди цели 48 години. Днес тя е на 56 години и отдавна е надраснала откачения нрав и костюмите на най-необичайното момиче на света. Ингер е заменила оранжевите плитки с женствена прическа, но онзи плам все още гори в очите ѝ.

Пипи Дългото чорапче е героиня от едноименната книга на шведската писателка Астрид Линдгрен. Филмът по нея е заснет в далечната 1969/1970 г. Въпреки това и до днес всеки малчуган знае кое е най-щурото дете, живяло някога. Необикновено силното момиче е богато както на пари, така и на таланта да разправя врели-некипели, макар че никога не лъже със зла умисъл. Пипи живее без родителски контрол и често се надсмива над възрастните — нещо, което привлича младите читатели.

Образът на Ингер Нилсон се превърна в еталон за това как изглежда оригиналната Пипи. Без съмнение на всички нейни фенове ще им е интересно да видят как изглежда тя днес, 48 години по-късно. Вижте снимките в галерията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати