Майка превърна 5-годишната си щерка в Барби! Вижте я

Майка на 7-годишно момиченце от Великобритания похарчи цяло състояние, за да превърне невръстната си наследница в копие на емблематичната кукла Барби. Досега Шарлот Даруд е пропиляла повече от 5000 паунда за рокли, грим, прическа, екстеншъни и най-различни процедури, който да придадат изкуствен блясък на нейната щерка Киара.

Любовта на Киара и Шарлот към конкурсите за красота се заражда, когато момиченцето е едва на 5 годинки. Още тогава то има изкуствен тен, фалшиви зъби и куп дрехи и аксесоари, с които максимално да се доближава до визията на любимата си кукла от приказките /виж галерията/.

Днес Киара продължава да участва в тези състезания, а ентусиазираната ѝ родителка се грижи нищо да не липсва на детето, когато се качи на сцената.

И макар визията на детето и множеството му корони да носят огромно удовлетворение на неговата майка, не всички се радват на малката Киара.

Много противници на детските конкурси за красота нападат Шарлот и я обвиняват, че е лоша майка заради процедурите, на които подлага момиченцето си. Тя обаче не се интересува от чуждото мнение и е убедена, че изявите на Киара в детските ѝ години ще ѝ донесат славно бъдеще някой ден.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати