Зъболекар хвана жена си в изневяра! Вижте какво ѝ причини

Зъболекар

Историята на тази прелюбодейка може да откаже много жени да се омъжат за зъболекар. Рогоносецът толкова се вбесил на постъпката ѝ, че без да се замисли ѝ извадил всичките зъби.

Хърбърт Кингсуърт е на 67 години. Той е местният зъболекар на горен Селъривил в Охайо и всички го познават. Деянието му е повече от ужасяващо и никой от месните не може да повярва, че именно любимият им зъболекар го е извършил.

Кингсуърт разбира, че жена му му изневерява и замисля садистично отмъщение. След като е заловен, той прави пълни самопризнания за нанесената тежка телесна повреда.

Действията на мъжа смразяват кръвта и са достойни за сценарий за страшен филм. 67-годишният садист дрогирал и приспал жената. След това той изтръгвал зъбите ѝ в продължение на 10 часа. Ужасяващото е, че мъжът не е използвал зъболекарски инструменти, а отвертка, длето и бормашина. Те са открити на местопрестъплението.

Жената се буди в адски болки и с последни сили се добира до смешен медицински център. На място е пристигнала и полиция. Малко след това извършителят е задържан.

Кингсуърт се е признал за виновен. Защитата му пледира за невменяемост. Въпреки това го очакват най-малко 10-годишна присъда за зверството.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти