Потресаваща реалност! Холивудски знаменитости без фотошоп

Потресаваща реалност! Холивудски знаменитости без фотошоп
Снимка: Оfigenno

Всички се възхищаваме на холивудските красавици. Милиони момичета по цял свят въздишат на снимките им, мечтаейки някой ден да са красиви, колкото тях. Също толкова мъже са убедени, че тези красавици са идеалните жени и дори богини, за които са готови на всичко. Реалността обаче се оказва жестока.

Звездите неслучайно са наречени така. Те имат мисия да светят ярко, където и да са. Ето защо се стремят да поддържат мита за идеалния си външен вид.

Истината е, че идеални хора не съществуват. В реалността звездите също като простосмъртните имат бръчки, разширени пори, мазна кожа и всички останали неразположения, които застигат всеки от нас всеки ден. За да прикрият несъвършенствата, те понякога се увличат в използвания грим, което прави положението дори още по-плачевно.

Всяка снимка на холивудските знаменитости преминава през усърдна подготовка и хиляди преработки. Без фотошоп тези жени са съвсем обикновени. Разгледайте в нашата галерия истинските фотоси на едни от най-популярните жени в цял свят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти