Смях! Остроумните изобретения на мързеливците

1 от 12 Снимки
Лесно рязане на пица
Снимка: Facebook
Лесно рязане на пица

Мързелът често се счита за порок. Само един истински мързелив човек обаче е способен да изобрети нещо толкова гениално, че да улесни живота на човечеството. Малко известно е, но едни от най-великите изобретения на планетата са направени от същински търтеи.

Накарай мързел да работи, за да те научи на акъл – тази максима е напълно вярна. Порок, негативна черта – нищо подобно. Мързелът има своите добри страни, а най-голямата е, че отключва творческите способности на носителя на това качество.

Творческото и изобретателно мислене помага на хората в определени моменти от живота. Колкото по-мързелив си, толкова по-стремително мислиш как да се отървеш бързо от всяко задължение и лежерно да си починеш. Доказателството ще откриете в нашата галерия.

Специално за вас сме събрали най-яките изобретения, дело на пословични мързеливци. Смешни на вид, те са едно нестандартно решение, което пести време, пари, а в някои случаи е и единственият изход от определена ситуация. Разгледайте иновациите и откраднете идея как да направите живота си по-весел и удобен.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари