Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Джош не се беше бръснал 11 години, но съпругата му направи нещо неочаквано

Джош не се беше бръснал 11 години, но съпругата му направи нещо неочаквано

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Джош е най-обикновен мъж на 38 години, но визията му е необикновена. Преди 11 години той спира да бръсне брадата си.

Той спира да бръсне брадата си и подстригва косата си след като приключва своята военна служба. Мъжът обожава лицевото си окосмяване и цели 11 години пази брадата си на цената на всичко.

Единственото позволено на съпругата му, е да подрязва по 2 см от дължината ѝ на няколко месеца. Постепенно той започва да пренебрегва гардероба си, като не свалял сакото, джинсите и ботушите си.

Съпругата на Джош, Хенди, трудно приема ситуацията. След 11 години тя решава да потърси за помощ самата Опра Уинфри. Тя ѝ споделя, че толкова отдавна не е виждала лицето на мъжа си без брада, че вече е забравила как изглежда то.

Хенди не е спряла да обича мъжа си. Тя дори харесва вида му и просто иска от него да е по-малко космат, доколкото това е възможно. Освен това ще се радва, ако заменя белите тениски, джинсите и ботушите, които носи абсолютно всеки ден, поне от време на време.

На помощ на Хенди се притича стилистът на Опра. Резултатът е шокиращ. На пръв поглед никой не може да разпознае новия Джош, дори жена му.

Блестящият му поглед обаче го издава. Днес този мъж, който изглеждаше като излязъл от Библията, се радва на новия си вид, който го подмладява поне с 5 години. Вижте уникалната промяна на Джош в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати