Няма да повярвате на колко години е тази певица

1 от 5 Снимки
Ажда Пекан
Снимка: twitter
Ажда Пекан

Ажда Пекан – това е името на тази изумителна жена. Ако не бяхме сигурни, никога нямаше да повярваме, че е на 71 години.

На света има много примери за младолики жени, но тази турска изпълнителка бие всички рекорди. Красавицата Ажда Пекан е известна сред феновете си с прякора Superstar.

Ажда се появява за пръв път в светските среди като актриса. Преди години е представяла и страната си на Евровизия. Макар кариерата ѝ да е дългогодишна, тя продължава да изглежда като младо момиче.

Русата красавица има излъчването и визията на поне 30 години по-млада дама. Тя не крие тайните си – дори напротив. Ажда с удоволствие споделя навиците си и се надява те да помогнат на други жени да постигнат нейните резултати.

Относно храненето красавицата споделя, че следи с какво се храни, но без да се ограничава. Любимите ѝ храни са риба и кебап.

Певицата, въпреки възрастта си, спортува редовно. Ажда ходи колкото се може по-дълго през деня и пие колкото се може повече вода. Ежедневно изпива микс от джинджифил, лимон и мед в голяма чаша с вода.

Младоликата красавица не крие, че редовно използва помощта на пластичната хирургия. До момента тя е коригирала и уголемявала няколко пъти бюста си и често посещава антиейдж СПА курорти в Швейцария.

Въпреки това вярва в генетиката. Аджа дори споделя, че скоро смята да стане майка. Тя дори вече се е консултирала с лекари от Америка и Индия и се интересува от възможностите за изкуствено оплождане.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари