Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Звездите, които се ожениха за пари

Звездите, които се ожениха за пари

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
10 от 10 Снимки
Звездите, които се ожениха за пари
Снимка: millionairessaying

Ким Кардашиян


Не че Ким е човек, който се нуждае от пари. Това обаче не ѝ попречи да превърне бракът си в бизнес и то повече от веднъж. Тя поиска 20 милиона долара от списание Е! , за да документира сватбата ѝ с Крис Хъмфрис. Бракът им просъществува само 72 дни. След този неуспешен брак Ким се ожени на Кание Уест. Размерът на общите им финанси е толкова голям, че малката им дъщеричка без проблем може да е следващата императрица на Холивуд.

Понятието златотърсачка е все по-актуално в материалното общество, в което живеем. Когато помислим за такъв човек, умът ни автоматично действа осъдително и омаловажава характера на човека, който се интересува от околните само заради парите им.

Всички презираме тези златотърсачи, но и тайничко им се възхищаваме. Някои от звездите на Холивуд са еталон за това как се надушват парите.

Много знаменитости в даден момент от живота си се превръщат в златотърсачи по една или друга причина. В горната галерия сме събрали интересна компилация от известни хора, които се омъжиха или се срещат с други известни хора, само заради парите им. За тях няма неморални похвати при преследването на целта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати