Вижте смайващата двойка, която заряза всичко, за да живее във ван

1 от 4 Снимки
Вижте смайващата двойка, която заряза всичко, за да живее във ван
Снимка: lietco

Някои хора мечтая да си купят кемпер, след като се пенсионират, и с него да обикалят цялата страна. Това е прекрасна, но и доста далечна идея. Тази двойка от Онтарио реши да не чака дълго, за да превърне красивите си блянове в реалност.

Повечето от нас прекарват 30, 40 и дори 50 години, опитвайки се да се изкачат на корпоративната стълбица. Лиза Фелепчук и нейният приятел Колман Молнар обаче решиха да заживеят на пътя, още преди да са навършили 35 години. Те зарязаха бляскавата си кариера и превърнаха мечтата си в истина.

След като Лиза и Колман взели решението да напуснат работа, пред тях застанал въпросът с какво превозно средство ще обикалят страната. Колелото не било удачно, а за кемпер нямали пари. Ето защо се спрели на нещо по-необичайно.

Лиза е главен редактор на списание за луксозни бижута за жени. Вместо да позволи на компанията си да я води на най-различни модни ревюта в Париж, тя започва новия си живот на задната седалка на стар микробус. Компания ѝ правят нейният любим и едно коте.

Колман работи като дигитален редактор за мъжко списание. Работата от девет до пет пред монитора обаче просто не го удовлетворява. Ето защо той избира този стар ван, в който да започне новия си живот. Освежаването на превозното средство му коства 8 хиляди долара. Днес ванът е така модифициран, че да удовлетворява всички нужни на двойката.

Лиза не се оплаква, макар новият ѝ живот да няма нищо общо с предишния блясък. Огромното предимство да живее по този начин за двойката е, че се е сбогувала с монотонността. Лиза и Колман вече пишат на свободна практика. За тях това е перфектният вариант, който им позволява да контролират количеството работа и броя на работните часове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати