Тя искаше да е като Анджелина Джоли. Но ето в какво се превърна след 50 операции

Сахар Табар
Снимка: Instagram
Сахар Табар

Холивудската актриса Анджелина Джоли многократно е била посочвана за най-красивата жена в света. Вероятно това е причината много дами да се опитват да ѝ подражават.

И докато някой копират само стила на бившата половинка на Брад Пит, други стигат до крайности. Такъв е и случаят с млада журналистка от Ирак, която си е направила близо 50 пластични операции, за да се доближи максимално до образа на звездата.

Резултатът обаче определено не може да се нарече успешен. След множеството интервенции 29-годишната Сахар Табар прилича повече на зомби, отколкото на своята любима актриса.

Или поне това показва нейният профил в социалната мрежа Инстаграм, където тя редовно споделя снимки със совите близо 500 000 последователи.

Чертите на Сахар са толкова деформирани от интервенциите, че феновете ѝ я оприличават на Булката труп, вещица, скелет. Но изглежда, че отрицателните коментари не притесняват иранката и тя продължава да тормози тялото си /виж галерията/.

За да е слаба като Аджи, тя дори се е стопила до 40 кг и в момента изглежда като жена, която страда от анорексия. Ако продължава в същия дух, като нищо да се озове в болницата заради болезнената си мания по звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати