Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Двойничката на Ким Кардашиян пръсна 300 бона, за да е нейно копие

Двойничката на Ким Кардашиян пръсна 300 бона, за да е нейно копие

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Двойничката на Ким Кардашиян пръсна 300 бона, за да е нейно копие
Снимка: Instagram

Тази млада дама пръсна баснословна сума, за да изглежда като своя идол. Днес Дженифър е по-бедна с 300 бона, но е щастлива, защото прилича на Ким Кардашиян.

Бразилката Дженифър е вманиачена по риалити звездата Ким Кардашиян. Тя имитира нейните начин на обличане, маниери и дори си прави идентични фотосесии със звездата.

До този момент в стремежа си да прилича на Ким 24-годишното момиче е похарчило 140 000 паунда или повече от 300 хиляди лева. Тя е преминала през куп операции. Благодарение на тях днес има устните, гърдите и емблематичното дупе на най-известната от клана Кардашиян.

Пластични хирурзи са вадили ребра, правили са ринопластика, липосукция и са поставяли импланти там, където е нужно. Интересното е, че Дженифър се стреми да прилича на Ким Кардашиян не само визуално, но и вътрешно – като поведение и маниери.

Решението да се промени Дженифър взима в гимназията. Тя е изключително кльощава и всички ѝ се подиграват. Когато вижда апетитните форми на Ким, тя решава, че ще направи всичко, за да прилича на нея.

Днес бразилката е щастлива с новия си вид. Тя споделя, че често я спират за снимки по улиците.

Вижте сочното дупе на Дженифър в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати